BRON Zadel - TLC

TLC Zadel Project.

 

Beschrijving: Carbon zadel, met leren top. Leer is gegraveerd met een laser. Lengte 34cm breedte 24cm hoogte 10cm (verpakking)

 

In Nederland zijn we trots op onze fietscultuur. Ons landschap is dan ook perfect om op de fiets te verkennen. Veel groen, lang gestrekte fietspaden en een bescheiden heuvellandschap. Toen ik Nederland bekeek vanaf een topografische kaart viel mijn oog op het organische lijnenspel van hoogtemeters. Daarom heb ik voor gekozen dat patroon te graveren in het leer van de zadel en verbind hiermee de fietser met het landschap.

TLC helpt deels mee om het Nederlandse landschap in stand te houden en te verbeteren. Ik geniet zelf graag van de natuur en heb ook een passie voor fietsen. Het verhaal van TLC sprak me aan en daarnaast is het leer wat ze leveren altijd van topkwaliteit. Ook wordt ik betrokken bij processen zoals het finishen van het leer. Ik vind het belangrijk om te weten waar mijn materiaal vandaan komt en wie erachter zit. Ik hoop in de toekomst vaker te werken met TLC en het verwerken van leer.

max rouing